Birçok kez duymuşsunuzdur birçok kişi hala sormakta ama ben gene anlattım.
- Renk seçimine dikkat edin.Reklamları ön plana çıkartacağınıze siteye gömün.Mesala arkaplan siyah diyelim siz gidip renkli birşey koymayın.Arkaplan siyah ise reklamın arkaplanıda siyah olsun.Diğer renkleri sitenin renkleriyle aynı olsunki reklam olduğu anlaşılmasın.Arkaplanı siyah olan sitelerde daha iyi gömüldüğünden ben daha çok verim aldığımı söyleyebilirim.
- Reklamları sitede rağbet gören yerlere yerleştirin.Alt taraf görüyorsa alta üstse üste.Örnek veriyorum ***** siteniz var reklamı ***** resim bulunan hatunun yakınına yerleştirin.Tabi ziyaretçi kadını hatunu reklamı görebilrse

- 336X280 formatında reklam kullanmaya yönelin.
- Belli konu üzerinde sitenizin olması o konuda reklam çıkartacağından tıklanma fazladır.Mesala şerafettin fun siteniz var sitede şerefettin reklamları çıkar.Ama sizin sitede sohbet,şiir,mp3,ödev vs. türlü türlü içeriğiniz varsa abuk subuk şeyler çıkabilir ve öylede olur.
- Her reklam için ayrı kanal kullanın.Kullanınki görün neresi ne kadar tıklanıor.
- Gömülmeye örnekler : Photoshop Brushes - LimeWire Basic, LimeWire Basic tanıtımı, LimeWire Basic download, LimeWire Basic indir -