strhost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende 3-4 saat uyuyorum ama sağlıgın içine edilir 8 saat uyuman lazım ki tam dinlemelisinUNUTMAYIN İNSAN GENÇLİĞİNDE ÇALIŞIP YAŞLILIGINDA SAĞLIGINA HARCAR
malesef 8 sat ile kendini dinlendirmek yerine daha çok yorgunlaştırıyosun.

şimdi araştırma yapamıcam ama yetişkin bir insan için ideal uyku süresi 5 - 6 saattir.

edit:

Alıntı
Mumin Sekmanın kitabını sıf kapak tasarımı için almıştım , " Herşey Seninle Başlar " kitabını sevemedim. çünkü sürekli balık örneği veriliyor ve her verilen örnek her anlatılan olay aynı kapıya çıkıyor ve aynı şeyi anlatıyor hissi veriyor. Ama Erdal Demirkıran ın kitabı bambaşka
mümin sekmanın Kişisel Gelişim Merkezi olsun kişisel ayda projelerinin sitesi olsun hepsinin eski çalıştığım firmada hazırladığımız için sekman sürekli gelip giderdi.zaten patronun arkadaşıydı.kendisinin seminerlerine gitmenizi tavsiye ederim.ayrıca kitabı sevmemen sanırım senlik bir sorun .kısa sürede 500 bin satış yaptı ki gerçekden çok baba kitap.insanın içindeki kendisini görmesinde çok yardımcı şahsen bana bakacak olursak, ozaman firmada çalışıyodum şimdi şükür kendi firmam var belki azda olsa sekmanın yararı vardır.