Ben ne site tanıtımı yapıyorum ne de sayfa tanıtımı. Benim reklamla işim olmaz, öncelikle bunda anlaşalım. Tamam mı?
Öte yandan ankete katılıp katılmamakta tamamen serbestsin. Kimse kulağından tutupta gel ankete katıl demiyor. "Kimse yorum yazmaz ve kimse ankete katılmaz" diyerek kendi yargılarını başkalarınınmış gibi yansıtmaya çalışma. Hiç kimse sana Milyongul'e, Mynet'e katılıp katılmadığını sormadı. Benim amacım sadece projem hakkında bir alt yapı hazırlamak....
Son olarak, zaten rumuzuna baktığımızda senin dil hususunda ne seviyede olduğunu anlamak hiç de zor değil. O yüzden daha fazla ileri geri konuşma...
1-
Yeni web siteleri- Yeni sitelerden haberler basligi altinda olduguna dikkat cekerim ve burada da Sen siteni degil, bir Anket sayfani tanitiyorsun. Bir sayfa, bir site tanitmak degildir sadece ANKET icin...
2- Senin kullandigin "Site ve proje" gibi kelimelerinin kokeninin TURKce oldugunu mu dusunuyorsun? Oyle dusunuyorsan hata ediyorsun. Onun icin benim rumuzuma da karisamazsin. Bak kendin de dedin rumuz diye. Rumuz nedir kardesim? Lakap/Takma ad anlamlarina gelmez mi?
TARKAN, Tilki, Aslan gibi rumuzlarda kullanabilirim boyle icinde X olan rumuzlarda. Kimse de Senin dedigin gibi, bu konuda "Kulagi cekemez"
Rumuzumun anlami, Senin rumuzundan daha anlamli ve Milli'dir!
Bilsen zaten boyle konusmazdin...