Öncelike gördüğünüz tasarım template değil template olsa okadar rahat editlenemez ayrıca dosya PNG fireworksde hazırlanmış ben Türkiyedeki bilişim ve yazılım camiasında ortalama 6-7 senedir bulunmaktayım belki çoğu arkadaş yeni yeni internete bağlanırken biz c++ ile kıtalar arası iletişim destekleyici programlar hazırlıyorduk bunu neden söylüyorum çünkü bunca senedir bu camiada olan bir insanın öncülüğündeki bir firma + yatırım yapılmış ve emek harcanmış bir kuruluş olarak gidipde template alarak bu sektöre adımını atmaz.

Diğer soruya gelince Holding firmaların toplamına denir bağzen Group adınıda alır. Ben Bilişim firmamızın ortağıyım çalışanı değilim zaten çalışanı olsamda farketmez önemli olan güzel bir alt yapıyı sunalım yeter ha holding sahibi olmuşuz ha firma sağlam bir alt yapı yoksa firmada olmaz müşteride.

Daha fazla mesaj yazmak istemiyorum arkadaşlar yanlış anlaşılma olabilir Hepinize çok çok teşekkür ediyorum görüşleriniz ve sorularınız için cevaplayabildiysem ne mutlu bize ayrıca Speedlayer ın v2 verisyonu yazdan sonra gelecek Türkiyede bu alanda sistematik alt yapının öncülüğünü yapacağımıza inanıyoruz.

İyi Çalışmalar Hepinize.