Bundan 3 gün önce nette domain kaydetmek için firma aradım alan adı uzantısı net.tr olacaktı.
Baktım forumdada yazılı sadecehosting.com a girdim domaini sipariş verdim
DİKKAT: Domain satın alma işlemlerinde, işlemin yapısı gereği ücret iadesi kesinlikle yapılamamaktadır!
ibaresinide okudum.
hadi domain register olsa ücret geri ödenmez register edilmeyen domaine neden geri ödeme yapmıyor
.tr uzantılı alan adları için uygulanan işlemler için aşağıdaki açıklamaları inceleyiniz.
aşağıdaki açıklama nerde ? Belge olarak en fazla vergi levhamı vergi nomu tc kimkil vs ister dedim kaydettim kredi kartımdan ödeme yaptım.
Benden olmadık evrakları istediler ben nerden temin edicem nasıl temin edicem en iyisi vazgeçtim domain nasıl olsa register olmadı para iadesi istedim
para iadesi yapmadıklarını ödediğiniz fiyat kadar domain alacaksınız dediler öle durduk yere hop diye domain alınmazki domain planın olur projen olur alırsın ,
bugun bir kaç tanıdık avukatla konustum. Dava açabilir ve çok yüksek ihtimal ile kazanırsın dedi.
25 usd için dava açmaya değermi ?
yoksa bunun yerine domain mi alayım ne domaini alacağımıda bilmiyorum 1-2 gün süre verdiler