Arkadaşlar servage.net teyim şuan vbulletin forum kullanıyorum servage de adam akıllı yedek bile alınmıyor süreli bağlantı kopuyor yada lost connection hataları falan veriyor. bakmayın çok fazla alan ve trafik verdiğine 250mb yedek dosyası indirdim 450gb kullandın dediler kapattılar trafik aşımı nedeni ile siteyi ...
forumlarda film,oyun,program linkleri falan var standart işte bilirsiniz ama kesinlikle hostta dosya bulundurmuyorum forumda sadece linkler yayınlanmakta rapid üzerinden genellikle günlük 2000-3000 tekil civarı ve anlık 50-100 arası online kullanıcı var gün içerisinde ve database 110mb civarı şuan tek sorunum vbulletin lisansını hala alamadım mali durumlar nedeni ile durum bu
Hostgator hakkında okudum yazılanları acaba burada yukarda saydığım özelliklerdeki sitemi yayınlayabilirmiyim bu yazdıklarıma izin verilirmi
trafik kullanımı nasıl acaba 200gb trafik demişler ama trafik şişirmesi yapıyorlarmı, servage gibi 250mb dosyaya trafik 400-500gb diyorlarmı yoksa gerçek trafik limitlerimi var standart , sanalkart ile alışveriş yapacağım sorun olurmu...
forumun lisanssız olması sorun olurmu yardımcı olursanız hostgator ile ilgili tecrubelerinizi yazarsanız sevinirim