Öncelikle şunu söyleyim otomatik olarak video yükleyen programların banlanma riskinden dolayı, ayrıca kaliteli videoları seçmek için ben otomatik olarak yükleme yaptırmıyorum Programa.
inndir.comdaki youtube exe programını yazan ekip bizim ekip. Bende programın içine böyle bir eklenti yazdım.
Böylelikle youtubeexe programı ile istediğiniz kategoride istediğiniz kelimeyle videoları arıyosunuz. isterseniz RSS lerden faydalanarak isterseniz o günün en çok izleneni gibi kriterlerden yararlanarak videoları buluyorsunuz. Sonra tek yapmanız gereken videoya seçip flixya butonuna tıklamak. Size videonun bilgileriyle doldurulmuş bir flixya formu geliyor. Bundan sonrada program c:\flixya.jpg isimli dosyayada seçtiğiniz videonun resmini atıyor. Onuda seçip yüklüyorsunuz. Genelde kimse videoların resmini yüklemediği için hiç boş geçmiyo en azından 3 puanınızı alıyorsunuz. Bu şekilde video ekleme talebinde bulunmanız 5 saniye gibi zamanınızı alıyor. flixyanın serverlarının müsaitlik durumuna göre de bir kaç saniye içinde videonuz eklenmiş oluyor.
Tüm bu işleme başlamadan önce flixyadan hesabınıza login olmuş oluyorsunuz. Gelen formdaki şartları kabul ediyorum gibi şeyleride işaretlemiş olduğu için program banlanma riskiniz de olmuyor.

Bu sistemle hem seçtiğiniz kaliteli videoları ekleyerek videolarınızın izlenme sayılarıda artıyor. Buda google gelirlerinizin ideal ölçülerde olması anlamına geliyor.