darjeling adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ufukgedik'i örnek gösterme sonra kızıyor ya benim dediğim o dğeild ufuk gedik geleceği belirsiz değil htservers bence çok iyi bir firma ufuk ile aramızda önceden bir problem çıkmıştı ama gerçekten iyi birisidir senin ne olduğunda belli değil Default PLESK Page şuanda siten açılmıyor senide hiç tanımıyorum önceden foruma ara vermiştim o arada geldin herhalde ama 18 yaşını geçn bir insan neden kendisine banka hesbaı almasın ki? başkasının hesabını kullansın? baksana adam kardeşim msnimi açmış diyor firmasının ciddiyeti belli msn şifresinin kardeşinde ne işi var madem kardeşi açmış kardeşi ne anlıyormuş host işinden? dahada konuşturmayın beni akşam akşam

insanlar 18 yaşını geçmedende alıyor.o yüzden 18'den önce veya sonra olmuş sorun olmuo üşenen insan sadce kendi isteği yüzünden almıyor.Rahat bi şekilde anne baba veya 18 yaş üstü bi garantör gösterebilir çoğu kişi kendi rahatlığı bence iyi de yapıyor olan hesabı kullan fazlalığa gerek yok bizimkiler izin verse bende kullancam arada bir cebede indircem ama nerdee