Site ile pek ilgilenemiyorum şuanda hit 2000 e kadar düştü. Google dan günlük yaklaşık 7$ civarında geliyordu ancak google ads ten ban yedi. Bende resimyükle.com a yönlendirdim Resimlerin gösterildiği sayfada ads reklamı yayınlayamadığımdan şuanda 2$ civarı geliyor.
NOT olarak bi açıklama yapmak istiyorum: Uploadtr.net Google ads ten banlı olmasına karşın bir düzenle herşey düzeltilebilir yani ben şuanda banlandığım için resimyükle.com a yönlendirdim vede direk olarak uploadtr.net in bulunduğu sıralarının yerini resimyükle.com aldı. ama yukarda söylediğim gibi resimlerin gösterrildiği link "uploadtr.net/viewer.php?id=ornek.jpg" olduğu için google ads e haykırı iframe açamıcağımız için ya direk olarak gelen linki yönlendirmek gerek yada sabredip yeni resimleri yeni domaine yavaş yavaş aktarılarak düzeltilebilir. ve de birkaç reklamla google ads te söledeiğim gelirin üstüne de çıkılabilir.
Ek olarak uploadtr.net in pagerankı çok değerlidir buna son güncellemede şahit oldum. sadece uploadtr.net ten link verdiğim sadece "bu doamin satılıktır" yazdığım domian pr3 oldu.