abooo mevzuyu uzatmayin ya Allah Allah burasi tartisma alani degildir tartisacaksaniz gidin anlasin biryerde kavga edin birbirinizi yiyin, ayip diye birsey var arkadaslar ... lütfen mevzuyu uzatmayiniz sorununuzu ozelden halletiniz, halletemiyorsanizda lütfen taksim gibi bir sitede birbirinizle soz duellosuna girmeyiniz (taksim dedigim yanlis anlasilmasin taksim derken birsuru insan var burda ayip oluyor ....)
Haklısın; uzatmamak, kimseyi üzüp kırmamak gerekir.
neyse bu güncellemeden ben bir zevk alamadim Hayirlisi bir sonraki güncellemeyi bekliyecegiz ama bu gelecek guncellemede pek fazla bekletmeyecek diye dusunuyorum ... google uzmanlarinin ne yapacagi belli olmaz ama bir çok kisiden sikayet var oyuzden galiba yeni bir guncelleme an meselesi dahi olabilir... (keske oyle olsa)
Bu güncellemenin Google'ın yeni PR ve indeksleme algoritmasıyla yapılmış olmasından dolayı diğerleriyle pek benzeşmediği bir gerçek.
Yeni bir güncellemenin yapılma ihtimali tabi ki var ama bunu da Google muhtemelen "Millet şikayet ediyor" diye yapmaz. Yeni uygulamasında içine sinmyeen birşeyler varsa o noktaları düzenlemek için yapar.