...
Gerçek olan bir kaç şey var..
Nixcon Teklan nın 30 Katı
Nixcon Teklan dan 10 Kat daha ekonomik
Nixcon Teklan dan 10 Kat daha fazla hattı var..
Nixcon Teklan gibi herkesin kamera ile girebileceyi bir yer değil daha güvenli
Nixcon Teklan dan daha büyük Sermayesi olan bir kuruluş
Nixcon Teklan dan daha büyük özel çözümleri karşılayabilen bir dc
Nixcon Teklan dan daha fazla personel'e sahip
Nixcon Teklan dan daha çok ulaşılabilir destek verir
Nixcon Teklan dan daha fazla teknolojiye sahip
Nixcon Teklan dan buyüzden daha çok kullanışlı
...
Kabalığım olmuşsa mazur görün ancak kaba tabirle "ekmek yediğimiz" yere asılsız bir eleştiri yapıyorsunuz. Lütfen bunlara da cevap verin.
Hakikaten birkaç gündür o kadar çok yazıldı ki artık dayanamadım. "Asılsız bir Eleştiri" nedir? Yukarıda yazanlardan hangisi karalayıcı ifadedir. Belki de Nixcon daha büyüktür kim bilir? Ama kime ne bundan? Eğer sadece büyükler kazanıyor olsaydı bugün tekellerin önüne kimse geçemezdi. Aldığınız hizmet dört dörtlükse Nixcon'da 500 Teklan'da 100 sunucu olmuş kimseyi bağlamaz. Siz müşterinize dört dörtlük hizmet veriyorsanız datacenterda tek sunucu olsanız bile fark etmez.
Eğer illahaki birisine çatmak istiyorsanız o videoyu oraya koyana, hatta o video çekimi için kapıyı bile açan bayan arkadaşa çatın. Bu videoya hepimiz ulaşabildiğimize göre er yada geç görecektik zaten.
Nasıl ki bir datacenter'ın bu denli kendini saklaması garip ve şüphe uyandırıcı bir durum ise böylesine elini kolunu sallayarak datacentera girmek de aynı derecede garip ve şüphe uyandırıcıdır.
İnanın bu videoyu Teklan'ın en yetkili isimlerine izlettirin, hemen bu durumu düzelteceklerdir. Tutup ta kimseyle dalaşmaya kalkmayacaklardır.
Dağınık ve düzenli olayı ise kendini kandırmaktır sadece. Masamın üstü ben bildim bileli (11 senedir bir fiil çalışırım) dağınıktır. Öyle yada böyle. Ne düzenli masalar gördüm toplanması çabuk oldu. Bir yerdeki kasaların güzel yada çirkin olması kimseyi bağlamaz, güzellik yarışması değil bu sonuçta.
Şimdi Nixcon fanatiğimisin diyebilirsiniz. Hemen açıklayayım. Netinternet aracılığı ile bir sunucu kiraladım. İlk ay sunucuyu boş geçtim. Deneme yapacaktım, uptime vb görmek için. Yurt içi %99 iken yurt dışı %95 civarında oldu. Nedenini anlayamadığım için ikinci bir ay daha denedim. Yurt içi %97.5 civarı iken yurt dışı %96-97 aralığındaydı (tam hatırlayamadım şimdi) O nedenle sunucuyu iptal ettim. Belki de network çalışmalarının ortasına düştüğüm için böyleydi. Ama Nixcon'la çalışmıyorum ve bu şekilde çalışmam da. Ama Nixcon'la sonuna kadar çalışacak insan çok.
Demek ki neymiş? Eğer bir yerde mutlu iseniz orası sizin için dünyanın en büyük ve en kaliteli datacenter'ıdır. Gerisi ise hikaye. Yani siz işinize odaklanın boşverin gerisini