gereksiz işlerle uğraşıyorsunuz senin dc benim dc muhabbetine bak. Ni osman öyle bi yazı yazdı diye hura çoştunuz. Bu forumda Nixcona okadar laf atıldı osman bile okadar tepki göstermedi. zaten osman söyledi kusura bakmayın yanlış anlaşıldı diye.
bi kıyaslama yaptı osman bunu kendi kafasına göre yaptı. eğer nixconu bizde görebilseydik bizde yapardık. ama kimse kusura bakmasın göremediğim bi yer için ben kıyaslama yapamam. osmanın tek avantajı nixconu görmesi ve teklanı görmesi. bizim farkımızda teklanı görüp nixconu görmememiz.
( + bu arada Teklan 300mbit oldu bunuda dipnot olarak beliryim.)
Görünüş ve güzellik bakımından nixcon yeni açıldığından daha düzenli olabilir teklan çok eski bi yer olduğundan düzeni iyi olmayabilir.
Ama şunuda aslaunutmayalım Nixcon Teklandan neyi çok büyük olursa olsun şu 1 gercek. ( Ni osmanın kıyaslamalarda yazmadığı 1 not bu diyeceğim) En çok şikayetler nixcona yapılıyor teklan için bugüne kadar şikayet görmedim. Bunu yazısında belirtmemiş olabilir. Bize sorunsuz bi yer lazım yok parası çokmuş yok işte hattı çokmuş yok efendim nixconun 500 sunucu barındırıyor teklan 100 sunucu barındırıyor vs.. Bize sorunsuz kesintisiz yer lazım. Bak adam ne diyor bende sitelerime giremiyordum nixcondan bana dedilerki koruıma sizi banlamış. bende sanıyorum korumadan dolayı giremiyorum halbuki sürekli kesinti oluyormuş ondan giremiyorum. 1 arkadaşında dediği gibi yaz geldi yakındada boya badana işleri çıkar vs..
herkes özgürdür parası olan teklandan alır parası az olan nixcondan alır.