İnternetle tanışmam 1999 yılında oldu.Bi arkadaş geldi abi ben bi site açacam dedi bi arama motoru dedi .Ama dedi diğerlerinden farklı olucak Pageranklara göre sıralıcak filan ama ısım bulamıyom.Dedim Olum gözlük gibi adamsın.Dedi abi muthişsin ne dedin sen gözlük dedim.İngilizcesi google..evet sitemızın adı google.com olsun dedi.aradan bı ay geçti.Çocugu hiç görmedım.Sordum ABd ye kaçtı bizim oglan dedi annesi.
Tabi burası işin şakası.Açıkcası Bilgisayarla tanışmam 1997-98 civarlarındaydı.Ozamanlar sanırım Delta force ..tom raider dönemleriydi.İyi oyuncuydum.HEP OYUN oynardım o sıralar ınternet kafelerde.Sonra counter strike çıktı yıne bı 2-3 yıl abartısız sureklı counter strıke oynadım.Hatta turnuva belgelerim bile vardı.Daha sonra dinledıgım sanatcılar hakkında bilgiler almak ıstedım googleden arattım fan clup tarzı yerlere dahıl oldum .Sonra oyun oynamayı bırakıp internette sörf yapmaya başladım.Sonra Mynette sıte yapma teknıgı vardı onları kurcaladım Hazır sıteler yapılabılıyodu.Basit şeyler yaptım.sonra fonrt pageyı öğrendim.dream waver filan derken bugunlere geldık .sımdı 5-6 sıtem var.VCe cıddı anlamda yapmak ıstedıgımde bır oakdarda projem var.İnternet benım şuan ıcın maddi olarak tam ıstedıgım sevıyede yaşantımı karşılamıyor.Ama karşılayacagı gununde gelıcegını bılıyorum.tabı herşey para değil.ama site acarken hep dıgerlerının ypmadı farklı olan bı durusu lugatı olan ve profesyonel şeyler cıkaran siteler yapmak ıstemıstım.eger dıer turlu dusundeydım sımdıye bı 50 sıtem vardı herhalde

..
Neyse devam ediyoruz Bakalım...Kısaca internetle tanısmam böle..detayları kım oldugumu net dısında neler yaptıgımı ise artık daha sora..
Bu arada ''Yazarım ,Şairim,Müzisyenim,Webmasterim,Front Vokalim,Elektronik teknikeriyim,Dramer'im(düşcü),Aşka ve hayallerime bağımlıyım.