dewilsdance adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beni bazı kişiler bilmez forumda ancak kendisinden alışveriş yapmış biri olarak bazı kişiler ( ? ) seviyesizce konusmalari üzerine yazmak istedim.
Arkadastan 2 hafta once 3 Armani Code aldım , arkadaslarım için bir sorun yoktu ve bugun de 3 Armani Code + 1 Lacoste + 1 Issey Mıyake vs alacaktım, saat uyusmazlıgı oldu pazara sarktı... neyse ....
ama lütfen buyuklerimiz dedigi gibi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım ... yoksa çok boş görünüyor uzaktan söyledikleriniz
alı arkadasa 3 armanı code vermıstım bugunde 6 sıparısı vardı verdım hepsını dedıgım gıbı elden guvenle alabılırsınız sorun oldumu gerı alırım hıc sorun degıl
ARKADASLAR SIFIR TESTERLARDA GELDI CIZIK OLANLARDAN DAHA PAHALI AMA ILK SIZ DOKUNUN PIRIL PIRIL URUNLERI ISTEDIGINIZ YERE TEST ETTIREBILIRSINZ GERI IADE GARANTILIDIR ORNEK FIYAT VERIYORUM SIFIR URUNLER ICIN MESELA Bvlgari Blv EDP 75 ml MAGAZA SATISI 180YTL ORTALAMASI OLAN BU URUN BENDE SIFIR TESTER OLARAK 75 YTLDIR
Givenchy Very irresistible EDT 100 ml BUNUNDA FIYATI 75 YTLDIR
evt arkadaslar satısların cogalması acısından buraya ozel bı ındırım yapıyorum buyukler 50ytl kucukler 35ytl ay sonuna kadar