GreedyMemory adlı üyeden alıntı:
HoBaa Google işi gene yatarsa atarız kendimizi. OK? Hayatta hiç birşey kendinizi üzecek kadar değerli eğildir.
Güzel yazmışsın bu arada...
Google İşi yatmaz bu ay 3 bin dolar alacağım var.25 şubatta ödeme işleme girecek.Buyuk olasılık ban yemem(işallah tabi.yıne google bellı olmazya.)
SaTuRN adlı üyeden alıntı:
hayallerin ıslanmadığını görmek isterdim
suya düşmediğini
maliki olmasamda onların
uzaktan seyretsemde
bir takvim yaprağınının,
sayılan şafakların ağzına kadar doldurulup
zafere vuslatın tebessümü ile
koparılmasını isterdim
lakin göremedik bişey
başkasının hayaline bile sevinemedik velhasıl.
senin anlayacağın dostum
25 şubatı beklemiycem
Velhasıl dedıgın gibi beklenmesede O gün..
Yine Hayaller sürüp gidecek.
Aslında İş takvım yapragındaki O sayıda değil.
O sayı değişken.Tıpkı bır matematık algorıtmasında x gibi..
Bence Bekle...
Velhasıl hatta Kendi Hayallerin için bile Bence sevinmeye Mana ara..
Lose adlı üyeden alıntı:
hayallerin olur sevgiliye dair , olmayacak şeyleri oldurursun ve onla sen başkalarına göre siz , size göre biz olursun , yazdıklarını okuyunca özellikle aşk kısmında kendimden çok şey buldum
umarım hayallerin her ne ise , gerçekleşir dostum
Yazdığım şeylerden kendine bişeyler cıkarman benı cok mutlu etti.Bu arada soyledıgın dogru ..Ayrıca temennılerın ıcın teşekkürler.
MrManson adlı üyeden alıntı:
Bi insanın elindeki en güzel şey hayalleridir , en azından benim için böyle. Aramızda hayalleri olmayan varmı? Bu konuda Hobaa'ya laf söylemeyin bence.
Umarım tüm hayallerin gerçek olur , gerçek olurda burda keyifle anlatırsın bize ve umarım bizde aynı keyifle okuruz , hayallerimizin gerçek olmuş sevinciyle..
Umarım dostum Umarım.Çok güzel bir yazı.Aslında herkes sen ve ben gıbı düşünmez.Yani Sisteme uymamaya çalışan insanlar için bir görüştür bu.Ayrıca bu yazına rep verdim.
muratozcirpici adlı üyeden alıntı:
hayallerimiz.com u alıp bunlardan güzel bi site yapabiliriz

millet hayallerini felan paylaşır. güzel olur sanki
not : domain dolu
hayallerimizvar.be 'yi alırız ozaman sen yeterkı yap dostum.
neo adlı üyeden alıntı:
bi numara olmadı 26 ocakdayız.
2.ci sayfada acıklama yazdım.onu okursan aydınlanırsın sanırım.
eviL adlı üyeden alıntı:
birde benim doğum günümdü
Tesadüfdürki Benimde samimi 3 arkadaşımında dogum günüydü.
vardir adlı üyeden alıntı:
HoBaa atıyorsun diyebilirim sadece sana yapacak olan 25 ocakta yapardı insan yapamayacağı şeyi söylemez.!
Ben hiçbirşey atmıyorum vardır.2.ci sayfadakı acıklamamın en altında bişi yazmıştım.Bu sadece kafamda belırledıgım şeydi.Yani Ortada Hayaller zaten vardı Nasıl ve ne şekilde olmasını ıstedıgım,Çıkış yolları...Bunun için bir gun ve tarıh belırlenmelıydı...Bunu Geçici Olarak 25 ocak dıye belırledım..ve 25 ocak geldıgınde Bu Hayaller Olmadı..Ama bu sadece tarıh yanılgısından öteye geçmedide.Hayaller daha heyecanlı bır hal aldı..evet daha stres dolu gunler başladı..Aslında belkıde daha ıyı oldu cunku Hayallerım ıcın 1 ayım daha var.Belkı ustlerınde değişiklik yapabılecegım bır fırsattı belkıde bılerek bana verilen.Ama ben şaka yapmıyorum oyun oynamıyorum.Hayatımla ılgılı cok cıddı kararlar almaya calıstıgım bır dönem bu.
CepX.net adlı üyeden alıntı:
Ne bekliyodunuz?? Adam uzay Mekiği yapıp uzayamı gidecekti ??
güzeldi.
NetCini adlı üyeden alıntı:
@Hobaa
Inan Bana Yaşım Büyük + Sen Kumda Oyna Aslanım Hayal DEDİGİN HAYATI BEN KADER OLARAK YAZIYORUM.!
HAYAL = ŞANS
Sen ÇALIŞMA ÇALIŞMA ALLAH'IM NE OLUR BENİM HAYALLARİMİ GERCEK YAP
YOK OGLE 3 kapaga 1 tabak illa 5 kapak 1 tabak
HAYAL EDERSİN AMA KİMSEYE SÖYLEMEZSİN YAPARSIN DERSİNKİ BENİM HAYALIMDİ BU SİMDİ KENDİ KADERİMİ KENDİM YAZIYORUM YAZIYORUM Kİ HAYALLERİMİ BÜYÜTMEK İCİN ...
Yaşın büyük ama Benimle asla hiçbir konuda tartışamayacagını düşünüyorum artık.Yanı cocukca yorumların var Olgun yazılar değil bunlar.Yada Çok sisteme ayak uyduran ÖYLE GELDİM BÖYLE GİDİCEM insanlarından oldugun ıcındır bu yorumların aslında normalde karşılamak lazım.Çünkü çevremde bır cok ınsan boyle düşünür.Kımse babası yapma dedı dıye hayallerı ıcın gidip bişe yapmaz.Cevremde gercekten cok ınsan var Sırf sisteme ayak uydurmak ıcın bır dfabrıkaya gırıp omrunun sonuna kadar orda çalışan...bEN MUZIK YAPACAGIM MESELA..bunun ıcın savaşırım.Aılem asla bugune kadar bu konuda bana karşı koyamadı.Başta cok engellemeler yapmak ıstedıler.Ama ben hayallerıme cok önem verıyorum.Bu basıt bır ornek.Ayrıca senın konusmalarına göre emınımkı AŞK nedir bılmezsin Hayatında Çok büyük Projeler yoktur Saedece kendınle ılgılı..MAVİ nedir diye sordugumda RENKTİR demekten başka bişi yapıcagını sanmıyorum
geri kalanınada MRmarson cevap vermış zatenki Vermesınede gerek yok gercekten cok sistem cok kukla bı yaşantın var bundan emınım.o yuzden sozlerın pek onemlı dııl.ama arada kaynıyosun cvp yazıyoruz işte.