işte yani kendi sitenize hit için savaşıp duruyorsunuz şurda Diyelim benim izlediğim 5 tane dizi war diyelim googleda farklı farklı sitelerden yararlanmak mı kolay yoksa 1 siteden yararlanmakmı?...
Arkadaşım filmler bildiğim kadarıyla en fazla 2 sene yayınlanıyor sinemada zaten sinemada 2 seneden sonra tvlerde oynatıldığından bir kazanç oluyor başkada pek kazancının olduğunu düşünmüyorum arkadaşım... Diyelim ben sinema seyretmeyi çok seviyorum sen şimdi sitene dünyanın bütün filmlerini de koysam umrumda olmaz gider sinemada izlerim ... diyelim Hızlı Ve Öfkeli 2 Yi çok beyendim ee nolcak şimdi ben tvde çıkmasınımı bekliycem her sene izlemek için tabiki ya korsan cdcilerden alıcam yada internetten temin edicem yani bu mp3e benzemiyor işte bunu anlamıyorsunuz mp3te sinema yok bişey yok mp3le film yada dizi aynı iş değil sen o zaman şu soruma cevap ver...
1-)Sinemaya Gittin 1 Filmi Beyendin Ailenide Götürüp İzletmek İstiyorsunki Paran Yetmiyor ? Ne yaparsın...
2-)Sinemayı Çok Seviyorsun Ama Gitmeye Ya Paran Yetmiyor Yada Zamanın Yetmiyor Ne yaparsın...
3-)Sinemaya Gitmeyi Düşünüyorsun Ama Hemde Filmi Beyenmezsem Diye Tereddütdesin Ne yaparsın...
4-)Gitmek İstediğin 4 film var sinemada çok istiyorsun izlemek ama 40 ytl yapıyor ailenden de isteyemiyorsun 40 ytlyi ??? Ne yaparsın...
Filmin 2 sene kadar değerli olacağını savunuyorsun ben bu gün megavizyona gittiğimde raflarda eski filmlerede rastlıyorum ve ayrıca yayınlanan filmler hiçte eski değil güncel filmler. Dizi ile sinema filmini karıştırma ikisi çok ayrı şeyler.
sorularınada cevap vereyim tam olsun her ne kadar anlamsız ve çelişik olsalarda
1- Para yetmiyorsa dvd sini eğer onada yetmiyorsa kirala onada yetmiyorsa seyretme

Bilgisayara film indirmek için adsl internet bağlantısı lazım buna aylık en az 49 ytl veriyorsun. Bilgisayar alcak paran var ama film almaya yok çok güzel durum
2 - Zamanın yoksa dvd al, para meselesi için önceki cevaba bak
3 - Fragman diye bişey duymadın mı?
4 - Türkiye'de o kadar çok spor otomobil isteyen var fakat kaçı çalmayı tercih ediyor?
@bErKandD benim ms windowsun oem onun dışında o kadar çok özgür yazılım alternatifi varki araştırsan neredeyse her paralının bir alternatifi var

Örneğin photoshop için gimp alternatifi gibi

Bu arada yavaş yavaş linuxa geçmeye başladım
Konu farklı tarafa kaydı ama bazı şeyleri söylemek istedim.