HoBaa adlı üyeden alıntı:
Hayalperest fazla değersiz dururdu..

Hayal,Mavi,Düş kavramlarının birleştiği noktada benım savaşlarım..4'lülük kavramı ile savaşabilmem için gereken şey hayal mavi ve düş.nedir 4'lülük İnsanın ısteyerek yada ıstemeyerek sahıp oldugu (Aşk,Para,Okul,Aile) kavramıdır.

Benim Hayallerim çok güçlü ben onlarsız yaşayamam

dileklerın ıcın saol buarada..

o kavramları yıkmana gerek yok. o kavramlarla yaşamayı öğrenmeye çalışmak daha iyi olur. herkesin aile sorunu olmuştur, okul sorunu olmuştur para sorunu olmuştur ve umutsuz bi aşka bağlanmıştır. ama sadece mantıklı düşünebilenler bu savaştan galip çıkmıştır.

aşk ? aşk kavramım uzun zaman önce değişti. aşkı artık sadece mantıkta yaşatıyorum. ve sevgilimle gayet mutluyum.
para ? elimden geleni kazanmaya çalışıyorum. arasıra problemler oluyor ama zaman bırakıyoruz. her şeyin hayırlısı
okul ? lise bitti. benim okul hayatımda bitti. çünkü ben kendimi bildim bileli bilgisayar başındayım. benim işim web. bunun da okulu olmadığına göre şu an hala burdayım.
aile ? arasıra sorun da çıkarsalar tepkimi gerekli yerlerde gerekli şekilde vermeyi biliyorum. ve onlarda hayatımın bu bilgisayar olduğunu anladılar.

doğru mu yaptım ? bunu şu an bilmek imkansız. bi 10 yıl sonra hala mutlu isem demekki doğru yapmışımdır.

benden bu kadar