Arkadaşım film yapan kişiler 2 sene sinemaya gelenlerden zaten kazanıyorlar benim burda siteye koymam fazla bişey değiştirmiyor çünkü zaten sinemasever sinemaya gidiyor benim siteye eklediğimi indirmeyle uğraşmıyor benim siteye eklediğimi kim indirmeyle uğraşıyor sinemaya gitmeye parası yetmeyen ki bu az kişiler, sinemaya gitmeye zamanı olmayan ve bağzı boşu boşuna sinemaya paramı verecem diye yanlış düşünen insanlar benim burdaki amacım sinemaya teşfik aslında sen örneğin bir evde izlediğin filmle bir sinemada izlediğin filmden aynı zevki mi alıyorsun? yani adam gelir benim siteden yada başka siteden (zati bu ara işi gücü olmayan dizifilm sitesi yapıyoya o ayrı mevzu) indirirsin filmi izlersin hoşuna giderse film birkaç arkadaşınla sinemaya izlemeye gidersin veyahut sinemaya gidersin izlersin çok beyendiğin bir filmi benim sitemden indirip arşivine koyarsın ... örneğin benim babam film izlemeyi çok sever ama sinema yaşı büyük olduğundan gidemeyeceği bir yer ee nolcak şimdi babamda bu sayede hep tvdaki dandiq filmleri izlemek zorunda kalıyor ...
kısaca özetliyeyim eğer bir kişi filmi sinemada seyretmek istiyorsa zaten bir şekilde izler benim sitemden indirsede merak eder izler bu mp3 değilki sineması olsun.?...
dizi yönünden konuşursakta bir dizi yayınlandığı gece ratinglerini zaten alıyor . benim siteme dizi koymamdaki amaçta mesela kurtlar vadisinin hayranısın onu izlemek için gün sayıyorsun ama tam onun olacağı bir gün işin çıktı ve izleyemedin ee nolcak şimdi kopukluk oldu 2 bölüm arasında büyük farklar oluyor zaten diziler toplu halde satılmıyor çekilen dizinin yapımcısı rating ve reklam vs üzerinden kazanıyor kazandığını bütün bölümlerini birleştirip satan yok ...