Macabré adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne warezi hocam ne diyorsun sen ?
Mahir den almadım ayrıca mahir bi avukata sattı ve avukat ondan izin almış oda bana sattı bende satıyorum...
Ayrica ******** gibi ithamlarda bulunarak ban ı haketmiş olan sizsiniz, burası script satış bölümüdür, alan alır almayan almaz.
ben mahir koç ..

artık yeter farklı bişeyler üretin .. kendiniz bişeyler yapın 1000 ytl ye satın bu ne yaa .. ayıp emeği geçtim artık terbiyesizlik sınırlarını da aşıyoruz ..

bu gibi script klonlayıp satanlar yüzünden kimseye script falan satmayacağım ..

bu scripti yazan kişi benim .. ve kimseye de scriptin satılmasında dağıtılmasında hak izin ya da buna benzer bi şey vermiyorum ..

youtube gelecek ay bir daha kodlarını optimize ettiği zaman video ekleme de sorun yaşadığınız zaman emin olun ki .. tüm script sattığım kişilere ufak bir sürprizim olucak . kryptolu şifrelenmiş video ekle sayfasını verdiğimde artık kimse açık kaynak kodu istiyoruz demesin ..

script satışı konusunda da satanlara artık diyecek birsey bulamıyorum ..

avukat arkadaşın da ne derece bir insan olduğu bu söylemde ortaya çıkıyor .. bu 3.cü kişi .. avukat arkadaştan satın aldım .. izin veriyor diye ..

scripti satın alacak olanlara ufak bir hatırlatma script ile ilgili en ufak bir problemde dahi .. kimsenin bana şu konuda destek lazım demesini istemiyorum ..

hayırlı satışlar ..
umarım 100 kişi de olan bir scripti bir 100 kişiye daha satar .. 1 ay da trilyoner olursunuz .. .)