Çoğumuzun bildiği ve hızla büyüyen, aslı savasim.com olan online oyun sitesinin ( 34.000 üyeli ve ortalama sürekli 250-300 online oyuncusu olan ) Türkçe karakterli aolan alan adı Savaşım.coM

Alan adı ve değeri konusunda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ben 1.000 $ diyorum kendimce. Hem çok tanınmış bir site hem de günlük tekil ve toplam hiti oldukça yüksek. Bakın sitenin "Reklam verin" bölümünden bir paragraf:

Neden Savasim'e reklam vermeliyim?
Çünkü Savasim oyun yapısı nedeniyle üyeleri tarafından günde en az 2-3 kere ziyaret ediliyor.

Sizce günde kaç kişi orjinali zaten "Savaşım" olan bu kelimeyi URL ye yanlışlıkla "savasim" gireceğine "Savaşım" olarak girer ?

Ve yine burada yapılacak akıllıca bir reklam düzenlemesi ile ne kadar kazanç sağlanabilir veya benzer bir oyun yada bir siteye ne kadar ziyaretçi çekilebilir. ?

Hatta, savasim.com sahipleri bu alan adına talip olurlar mı ve ne kadar öderler ?

Bunlar tabi size yönelttiğim sorular değil sadece bu alan adı hakkında kafanızda bişiler canlandırmaya çalıştım bu şekilde daha isabetli yorumlar geleceğine inanıyorum.

Son olarak talibi olursa da benimle irtibata geçebilir diye notumuzu da düştükten sonra bu mesajı okuyan, cevaplayan ilgi alaka gösteren herkese teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.