Ya hala bu kadar komik olmayı nasıl başarabiliyorsun ?

**Hakkınızı arıyormuşsunuz Ah çok üzüldüm taç yerine niye faul kullanıldı. Oysaki taç olsaydı bjk kesin yenerdi Orta da kural hatası felan da olsa içim yanmaz. 4. Hakemin uyarısıyla hakem kendi kararını değiştirip kırmızı kart veriyor ve faulü gösteriyor. taç atışı iptal ediliyor.

***Oysa siz uygun şekilde hakkınızı arıyorsunuz di mi ? Her postun altında yazan yazılara bak bakalım hanginiz uygun bir şekilde hakkınızı arıyorsunuz ? Sende onları inceledikten sonra bu lafını yemek zorunda kalırsın.

*** ayrıca antu ya bak demişsin sende diğer taraftar sitelerine bak. farklı bir şey görmezsin. hatta galatasarayın taraftar sitesine en son baktığımda ana avrat sövüyordu forum kendi kendine ben bu forumdan yada takıldığım forumlardan edindiğim izlenimi söylüyorum. hatta sadece forum değil gerçek hayatta da böyle. Fenerbahçe puan kaybettiğinde Bjk li ve GS li arkadaşlarım mutlaka beni arar. Fakat ben şu ana kadar hiç onları puan kaybetti diye aramadım. Bunu kimse yalanlayamaz. Bu böyle. Olaylar böyle gerçekleşiyor.2. kere lafını ye dikkat et midene oturmasın.

***Evet orta hakem yan hakemin kararına uymak zorunda değildir. ama ben bu yaşıma kadar yan hakemin ısrarla söylediği bir şeyi orta hakemin yapmadığını ilk defa gördüm. Ayrıca her şeyi bırak Allah için söyle o maçı resmen hakem lehinize çevirmedi mi ? ya hala nasıl bu kadar vurdumduymaz olabiliyorsun. resmen hakem kazandı o maçta

*** biberon, bebelere balon, ağlıyorsunuz, şu bu her türlü lafı sence hangi takımın taraftarları çıkardı ? Hangi taraftarlar gereksiz konularda kullandı ? Ve hangi taraftarlar kullandı diye onlara yanıt olarak kullanıldı ? siz zamanında kullanınca bir şey olmuyorda biz kullanınca mı laf oluyor ?

afiet