cevaplar yukarıda yazılı. şimdi senin için tekrar yazıyorum.
reklamı aldım yayına başladım. sitenin hiti düşmeye başladı ve marmara denen zat zarara girmesin diye reklamı kaldırdım siteyi park a çektim. bu sırada kendisine reklam bilgilerini ver diğer sitemde yayınlayacam dedim. ama kendisi bilgileri vermedi bu durumda reklamı yayınlamamı bekleyemez her halde....
scriptleri verdim. scriptlerin kurulumları alıcının işidir benim değil. ama ben yine muhtereme değer verdiğim için ben yardım ederim dedim. ama o zamanlarda yatalak olduğum için ilgilenemedim. sonrasında arkamdan atıp tuttuğu halde msn de kendisine ftp bilgilerini ver scriptlerini kurcam dedim ama kendisi bana istemiyorum scriptleri kurma yeterki benimle barış dedi. bende bir daha solemicem bilgileri veriyormusun dedim vermedi. bende kurmadım..
+ olarak en son verdiğim scriptin ücretini aldım sadece oda scriptin ederinin 10 da 1 i. reklam ücretini almadım. ve muhterem e kendisi sıkma bu kadar benim işimi görür çok sıkışmadıkca senden ücreti istemem dedim. bu durumda script arkadaşın elinde olduğuna göre aldığım ücreti scripte sayıyor ve reklamı iptal ediyorum. yani reklam gibi bir borçtan bahsetmezsen sevinirim..
eşek hoşaftan ne anlar
yazılanları baştan sona okuyanlar zaten
olayı anlamışlardır. HIRCIN ya yazılanları okumadı yada marmara
nickli kişinin yakın arkadaşıdır ..