Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Şimdi ben amatör olarak web sayfası yapmaya çalışıyorum ustalara bi kaç sorum olacak...
1-) Tek sayfa üzerinden web sayfası yaparken yani her tıkladıgında sitenin sağı solu aynı kalacak ortası degişecek. Bunu frame ile yapmak istemeyip .html sayfalar ile indexleri her başlığa göre çoğaltıp ortalarını değiştirmeye kalktım fakat site üzerinde 3-5 başlık olmayıp en az 150-200 arası başlık olunca içinden çıkılmaz bir hal aldı bunun kolay bir yöntemi varmı varsa nedir.?
2-) Diğer sayfalara ulaşırken iki kelimeli sayfa adlarının arasında Örneğin : Msn_Messenger mi kullansam yoksa Msn-Messenger mi? veya Msn.Messenger mi? kullansam sayfalar daha sağlıklı çalışır.? bunlardan nokta . , alt tire _ , Yoksa tire mi daha iyi olur?
3-) .Html index'te Taglar içinde Kullanılan ve olması gereken en en önemli Meta tag(lar) nedir?
4-) Ben hazırladığım Her sayfada O sayfa ile ilgili Anahtar Kelimeleri 50 kelimeyi geçmemek üzere Anahtar kelimeler Diyip Sayfa içerisinde bir yere yapıştırıyorum bunun zararı varmı varsa nedir?
acaba fikirlerinizi alabilirmiyim?