ne bebesi ne balonu enazından başvuru yapacağız dediler ve başvuru yaptılar herkes dediğini yapsında balonlar benden olsun

birşey çıkma
ihtimali olmasa başvuracaklarınıda sanmam. Şimdi ali aydın döneminde olan şeyde şu maçtan sonra sorarsın notlarına bakar aynı adama iki defa sarı kart gösterdiğini söyler ama kırmızı kart göstermediği gerçeğini saklamaz

fenerbahçe ye son 5 dakika yerine 90 dakika oynatılmıştı takımı tam hatırlamıyorumda rizeydi galiba adamlar 85 dakika terlemiş sonuçta kimse itiraz etmedi ama aynı tekrar kararı bize verilirse yaygarayı görmek lazım ozaman aynı kararı veren adamlar fener düşmanı diye nitelendirilecek ağlanacak zırlanacak bunu görmek için tekrarını isterim.
neyse olursa olur olmazsa canımız sağolsun
ati ; çift sarı verip kırmızı gösteremek büyük bir kural hatasıdır. Maçın gidişatını değiştirebilir ve tekrarı yapılmalıdır. Tartışılmaz ve barizdir.
Ama 4. Hakemin uyarısıyla kırmızı kart gösterilip faul atışı kullanılmasının bariz bir kural hatası olduğuna inanmıyorum. inananında samimiyetine inanmıyorum.
eğer onda verildi bunda da verilmesi lazım diyorsanız size sadece "yuh" diyorum. kırmızı kart çıkmadı diye maç değişirde taç kullanılmadı diye değişeni de duymadım