Kaç gündür dert olan bu hatayı çözemedim, Aramızdan aynı sorunu olan çözen veya çözebilecek arkadaşlarımız vardır mutlaka.

Geçelim sorunuma..

Plesk paneli olan kendi sunucumdan Cpanel olan başka bir yere geçtim. Sitelerimin yedeğini direk FTP ye upload ettim ve database yedeklerini aldım yeni sunucuya yükledim.

Sitemde Joomla ve Vbulletin forum kuruluydu.
Joomlayı çalıştırdım sorun çıkmadı Vbulletin forumda ise gibi hatalar veriyor durmadan bu neden kaynaklanır ve nasıl çözebilirim?
Parse error:  syntax error, unexpected '=' in /home2/...../public_html/forum/global.php(559) : eval()'d code on line 7

Parse error:  syntax error, unexpected '=' in /home2/...../public_html/forum/global.php(560) : eval()'d code on line 34

Parse error:  syntax error, unexpected '=' in /home2/...../public_html/forum/includes/functions_forumlist.php(348) : eval()'d code on line 5

Parse error:  syntax error, unexpected '=' in /home2/...../public_html/forum/index.php(536) : eval()'d code(135) : eval()'d code on line 2

Parse error:  syntax error, unexpected '=' in /home2/...../public_html/forum/index.php(536) : eval()'d code(269) : eval()'d code on line 29

Parse error:  syntax error, unexpected '=' in /home2/...../public_html/forum/index.php(538) : eval()'d code on line 4

Parse error:  syntax error, unexpected '=' in /home2/...../public_html/forum/index.php(539) : eval()'d code on line 54