Merhabalar : 10 adet dedicated musterisine (r10.net uyesi olan ve mesaj sayisi 200'u gecmis olmak kaydi ile ) 1 kereye mahsus ucretsiz servis verilecektir , platform farketmiyor windows 2003 yada linux olabilir , linux'de sadece redhat dagitimlari olanlar bildiride bulunsun , ayrica panel'de farketmiyor directadmin , cpanel , plesk olabilir , sadece ilk 10 ozel mesaj atan kullaniciya yada msn'den kontak kuran sahislara yapilacaktir.

Not:Ucretsiz servis 1 kereye mahsustur servis kapsaminda : Sunucu performansi ile alakali optimizasyon yapilacak olup guvenlik script'leri , iptables , recent kurallari dahil DEGİLDİR.

Not2: Amac ; Dedicated sahibi olup yonetim ve yazilimda yeterli bilgiye sahip olmayan ve suan sorun yasayip cozume ulasmayanlar icin BİLGİMİZ dahilinde (herseyi bildigimizi kesinlikle idda etmiyoruz) yardimda bulunmaktir , kesinlikle herhangi bir ticari amac gudulmemistir.

Not3: Virtual sunucu sahipleri lutfen iletisim kurmasinlar.

Msn/Mail iletisim : satis@sorf.org

Telefon : 0312 480 66 22

Saygilarimla

Çağdaş Aydoğdu