hım çok iyi peki annatırım o zaman uzun ca bundan 1 ay önce sunucu alımı oldu vede bir süre sonra bu bize yetmedi celeron 2.80 di 512 ramlı
ondna yeni bir makinene geçmesin istetik ve ayda 160 ytl 1 gb ramlı amd 2.80 gz geçtik tabi zaten buna geçene kadar öldük önce hardisk fiziksel zarar vermişler yedek alırnırken o 2 gün rahat sürdü neyse yedekleri sorununda alabildik sonra yeni sunucu açıldı tama hersey bitti 2 gün öncede saat 8 veya 9 gibi tam hatırlamıyorum baglantuım koptu vede terkrar ticcet açtırımda yarın 09.00 ile 09.30 arası hizmet verceklerini söylediler bende gene sabır çektim tamam dedim neyse 2 gün oldu güzel mkane sabah geldi vpsleri kurmara başladım yavaş yavaş yedekleri yüklemey başladım tam dedim öglen saatlerinde gene bagşnatı koptu ticcet açdımnetwork baglantısı sorun varmıs network kablosu degiştir eyvallah dedik neyse düzeldi 1 saat sonra gene gitti ve akşam 8 gibi ticcet açdım sunucu baglantım gitti dedim 2 saat geçti cevap yok terkrar yazdım 1 saat geçti cevap gene yok arkadasından yukardaki yazdırım gibi yaşanacak müşteri kaybından dolayı faturası size yansıtcam dedim ve arkadasın benim üyelgimi durdurmuşlar neyse yani olay budur daha yeni 3 kşi aradı geri ödeme istetiler pazartesi toplam 7 müşteri geri ödeme yapcam malesef hostcini beni 0 yaptı ben de onları 0 yapcam hordi meydan okuyorum saygılarımla