Leet İsveç nasıl bari kayak mı yaptın orada? Benim isveçten bursum var Türk bir iş adamı. Nakliye şirketi sahibi sürekli Almanya'ya gidip geliyor sözü var bir haftas sonu beni İsveçe götürecek bir de biz görelim oraları.
Bu arada Gokchan Kanada ya ne için gitmeyi planlıyorsun?
İsviçre'yle karıştırdın sanırsam (: Kayak yapmadım, ki şansım olsa da yapmazdım. Kırık çıkıkla uğraşamam bi' de gurbette

Benim çok hoşuma gitti İsveç, yaşanacak yer. Hatta geleceğe yönelik ciddi planlarım var İsveç üzerine. İnsanları çok saygılı ve herkes kendi halinde. Kimse kimsenin işine burnunu sokmuyor. Herşey çok düzenli, demokrasi ve kanunlar müthiş işliyor. Adamlar geceleri evlerinin kapısını kilitlemeden yatıyorlar, ki kapıların çoğu dışarıdan kulplu. Aynı şekilde arabalar da hiç kilitlenmiyor. Neden? Çünkü eğitim seviyesi had safhada, hırsızlık sıfıra yakın çünkü işsizlik yok, milli gelir havalarda.