webabi zaten eskisi gibi değil bence benim kanaatim burda açıklayalım sizde orenin herkez yararlansın daha verimli olur..
1. sorunuzda resellerclubdan 1. sınıf reseller aldınız sanırım diğer resellerınızdanmı transfer etmek istiyosunuz yoksa baska bi firmadaki domainlerimi transfer etmek istiyosunuz onu yazarsanız cevabını vereyim..
2. Granti bankası ile fazla bilgim yok ama bu postu satın aldınızda değiştiriceniz 2 - 3 yer var diye biliyorum yani bu post sistemi bikaçyerde satılıyo entegre olarak değiştirilicek yerler size kalıyor..
3. guncelleme basittir ilkonce sistemi kapamanız gerek Configration>system options a giriyoruz >
maintenance mode: bunu true yapıp altına sistem guncellenmekte gibi bişey yazıp kaydettikten sonra butun dosyaları atmanız yeterli sonra install klasoru yani db update varsa
http://www.site.com/install/update2.5.php gibi yolu cağırıp update edebilirsiniz yedeklemeden bu işlemi yapmayın bilgisayar dunyası herşey olabilir sonra install klasorunu silmeyi unutmayın docs klasoru varsa bunuda silmenizi sidetle oneriyorum..
Ticked sistemi spport.php den bahsediyosunuz muhtemelen bunu silin ve binary modda bu onemli binary modda bidaha upload edin aynı klasore muhtemelen sorununuz duzelicek kolay gelsin umarım azda olsa yardımım dokunmustur..