Arkadaşlar Forumlegal.net i elimizden geldiğince ilgilenemediğimiz için satıyoruz
Satılacak domainler
Forumlegal.net l Forumdayiz.com-Türkiye paylaşıma doysun diye... - Forum,vbulletin,kurtlar vadisi,komik şeyler,oyunlar,program download,cep telefonları,webmaster,güvenlik,msn,işletim sistemleri,donanım,korku odası,kadınca-aşk,burçlar,magazin,galatasa ---pr 4
Forumlegal.net l Forumdayiz.com-Türkiye paylaşıma doysun diye... - Forum,vbulletin,kurtlar vadisi,komik şeyler,oyunlar,program download,cep telefonları,webmaster,güvenlik,msn,işletim sistemleri,donanım,korku odası,kadınca-aşk,burçlar,magazin,galatasa --pr4
Forumlegal.net l Forumdayiz.com-Türkiye paylaşıma doysun diye... - Forum,vbulletin,kurtlar vadisi,komik şeyler,oyunlar,program download,cep telefonları,webmaster,güvenlik,msn,işletim sistemleri,donanım,korku odası,kadınca-aşk,burçlar,magazin,galatasa ---pr4
www.cehennemforum.com pr 1 (sadece domain)
Satılacak Database
Forumlegal.net l Forumdayiz.com-Türkiye paylaşıma doysun diye... - Forum,vbulletin,kurtlar vadisi,komik şeyler,oyunlar,program download,cep telefonları,webmaster,güvenlik,msn,işletim sistemleri,donanım,korku odası,kadınca-aşk,burçlar,magazin,galatasa database i 76.000 küsür konu 290.000 e yakın mesaj 25.000 küsür üye
Googleda 85.000 küsür sonuç
site:forumlegal.net - Google'da Ara
Alexa 176.000
Related Info for: forumlegal.net/
Günlük tekil hit forum uzun süre açık kalırsa 5k-6k yı bulur iyi bir düzenlemeyle bu noktadaki bir forum 30-40k tekil hit yapabilir
Adsense kazançları iyi ayda 70-80 dolar civarı
vbulletin Lisansı devrettik lisans yok
DB yi almak isteyenler tek database ücreti 150 ytl dir.. İlgilenenler pm atabilir..
Site 2-3 gündür kapalı extreme bilgileri aşağıda
eXTReMe Tracking
Düşündüğümüz fiyat 750 ytl dir
sorularınızı buradan iletebilirsiniz