Mrb,

herşey 24 saat önce başladı ve anlam veremediğim bir duruma geldi.

2006 yılında başka bir kullanıcı tarafından alınan www.commisat.com domaini 2007 yılı içerisinde isimtescildeki benim hesabıma geçti buraya kadar herşey normal.

2 gün önce bilgisayar çökmüştü onu kurarken telefon geldi domain sahibi siteye giremiyorum dedi ping attım gitmedi hesaba girdim ns leri değiştirdim hata verdi 1-2 dakika sonra tekrar deneyin dedi isim tescile telefon ettim ve acı gerçekler başladı.

ilk konuşmamda sorunun 1 saat sonra düzeleceğini söylediler

1 saat sonra aradım domain ile ilgilenen asıl arkadaş şu anda burada değil ama benim gördüğüm kadarı ile domain başka firmaya transfer edilmiş.siz domaini panelinizde görüyorsunuz ama hiçbir işlem yapamıyorsunuz domaine dendi

domaine hemen whois çektim baktım iletişim bilgileri vs herşey farklı.

bugün sabah aradım ve konuşma kısaca bu.

sorum : sonuç nedir domain ile ilgilenen asıl arkadaş geldimi
cevap : yapabileceğimiz birşey kalmamış (yinede araştırıyoruz)
sorum : peki nasıl oluyor bu olay sizinlemi alakalı ?
cevap : hayır bu kişi mail şifrenizi çalmış domaini transfer etmiş ve maili silmiştir
sorum : iyide isimtescildeki şifrem ile mail şifrem tamamen farklı ayrıca domain transfer işlemi 24 saat içinde nasıl gerçekleşiyor ? ayrıca panelimde 30 tane farklı domain var bunları neden almamış ?
cevap : belkide domainin eski sahibi iletişim bilgilerini değiştirmediğiniz için domaini transfer etmiş olabilir.
sorum : yapılabilecek birşey kalmadımı ?
cevap : yok gibi ama yinede araştıracağız...

ne yapayım ? nasıl olacak bu iş şimdi ?