ReGuaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte biz durumu bu noktaya getirmeyiz. Biz satış sonrası kimseye kağıt yollamıyoruz. ( fiş ) Eğer birileri bize güvenmiş para yollamış sitesini veya domain'ini bize teslim etmişse, biz bu insana yanlış yapamayız. Belki hizmetten memnun bırakamayız ama parasını yollamayı biliriz. Şirketin para iadesi yok deyip, işin içinden çıkmayız. Ne firma olanlara nede olmayanlara bişey demiyorum.. Öyle bi imaj yarattınız ki , vergi levhası olmayanı sahtekar gibi gösterdiniz. Özellikle bu bölümü açarak ve sonraki açıklamalarınız.. Burada kimse daha ilk günden levha almamıştr herhalde :P herşey zamanla.. Biz devletten vergi kaçırmak istemiyoruz, ama şuanki imkanlarımızda buna yetmiyor. Herşey zamanla dediğim gibi.. Birgün bende buraya gururla konu açarım belki ama levhasız adamı da suçlayamam.. Böyle.. Allah herşeyi biliyor dostum. Kim nasıl birisi o herkesten daha iyi biliyor... Zaman herşeyi göstericek merak etme.
Güzel arkadaşım seni insanlar nereden bilecek bana bunu bir anlatır mısın? Senden önce dolandıran adam da seninle aynı şeyleri söylüyordu. İnsanlar inandı kaptırdı gitti parasını. Dolandırılanlar ne yaptı? Elinde bir cep teli vardı aradı açan olmadı,e adres nerde? Adrese gitsen de o adamdan alacaklı olduğunu nasıl ispatlayacaksın? Var mı belgen? Firmadan bir hizmet veya mal alırsın, sorun çıkarsa tüketici hakem heyetine gidersin adamlar sorar fişin/faturan nerede diye. Varsa hakkını savunursun. E sen fiş/fatura vermeyeceksin insanlar hakkını nasıl savunacak?

Vergi olayını geçelim bir kenara koyalım, haksız rekabet yaratıyorsun, firma olarak işe bağlayan adam kafadan zarar ile başlıyor, her ay ödemesi gereken giderleri var, duşunu alıp masana ayağını uzatıp kolanı yudumlarken adamın boşa geçen her saniyesi zarar. Sen satış yapsan da yapmasan da zararın bir sunucu parası, adamın en az ayda 700 YTL zararı + sunucu parası zararı var.

Eğri oturup doğru konuşalım isterseniz...