Merhabalar;
Benden bir öneri ve değerlendirirseniz sevinirim.

Bence bu başlıkta yer alan problemleri engellemek için r10daki rütbe çeşidi gibi bir çeşit oluşsun. Tabiki yetkili değil sadece nickinin altında bir rütbe gözüksün atıyorum satış yapma yetkisine sahiptir gibilerinden. Tabi bu rütbenin alınabilmesi için herkes forum admini olan radmin'e firmaysa firması hakkında, firması olmayıpta satış yapıyorsa onun hakkında bilgiler versin mesela;
Adı ve Soyadı:
Üzerinden Satış Yaptığı Web Sitesi Adresi:
Açık Adresi:
Telefon Numarası:
Başka Web Master Forumlarında Üye ise Oradaki Nickleri:
Bu İşi Kaç Senedir Yaptığı:
Kullandığı nameserver adresleri:
(Webhostinginfo kontrolü için)
Reseller ve Hosting satışı yaptığınız sunucu bir aracı firmadanmı yoksa direk datacenterdanmı alınmıştır? Eğer aracı firmadan ise firma adı veya şahıs adı:
(Bu neden var derseniz atıyorum arkadaş sunucuyu r10da üyeler arasından Osman Netinternet'ten aldı diyelim radmin değerlendirme yaparken sunucu aldığı kişi eğer bu forumun bir üyesiyse hemen ona bir p.m atar şu şahıs sizden sunucu almış ve satış yapıyor doğrumu sizde barınan bir sunucusu varmı? Eğer varsa kendileri hakkında bilgi verirmisiniz vs.

vb bilgileri radmine ileterek radminin onayından geçerse rütbesini verir ve o rütbeli kişiler forumda ilan açabilir ve satış yapabilir bu rütbeye sahip olmayan kişilerde satış yapılması kolay olarak engellenmiş olur.

Bence böyle bir sistem getirilebilir ama yinede bilemiyorum.

Saygılarımla