Merhabalar; Baslik 6 7 sayfa olmus yazilanlarin cogu bos , buradan engellemekle bunlarin koku kazinmiyor , herkezin elini tasin altina koymasi lazim , sahsen ben msn'ime gelen "abi su paket ne kadar diyeni" direk engelliyorum gelen sahsin , yasinin kac oldugu konusma tarzindan az cok anlasiliyor digital ortamda daha cok satis yapildigi icin konusurken secilen harfler , kurulan cumleler sahislarin "coluk cocuk" olup olmadigi "lamer" olup olmadigini ele veriyor , bu tur sahislara dedicated , vps , reseller gibi hizmetler verilmezse bunlarda kalkip baska sahislarin canlarini yakamaz , ve gene bana ulasip redhat yada windows 2003 sorulari yonelten "coluk cocuk" , "lamer" takiminin sorularini yanitlamiyorumki bu sektorun cok zorlu ve cilveli 1 sektor oldugunu ogrensinler , daha php , apache derlemeyi bilmeyenlerin whm'den new account diyerek hesap acmak kadar bu isin kolay olmadigini gormeleri icin yardim etmiyorum , ben sahsen kaliteli musteri (kisilik ) anlayisini bu sektorde ozumsedim , barindirdigi domain adeti 1000+ olabilir , alanadi com.tr olabilir lakin bunlarda cok rahat 1 sekilde vurgun yapip gidebiliyor bunlarda olcu degil.
iyi calismalar