kb.com.tr yanlış anlaşılmasın firma olmak degil sorun benimde var vergi levham zartım zurtum ha ben direk şirket olarak mı başladım yo hayır o begenmedigimiz reseller satıcıları gibiydim zorluklar geçirmedim mi geçirdim hemde çok zor dönemler server paralarını cebimden ödedigim cok zaman oldu veya başka arkadaşların yardımıyla örnek mawerick gibi bilirsiniz o kişiyide söylememe gerek yok acık acık benim demek istedigim şirket olacak su olacak bu olacak degil yani kısıtlama olmasın aslında ama diger arkadaşların dedigi gibi modların kontrolunde olsa olabilir onlar incelesinler şahısları veya firmaları ona göre baksınlar elbet açıgı olan cıkar veya güven vermeyenler belli olur o zaman da onların burada barınması zorlasır işini adam gibi yapana her zaman ekmek vardır ama işini cıkar amaclı kullanıp 2-3 ay deneyip baktı bişi göremedi sonra da kapadı gitti durumu olursa o kişinin yaptıklarıda zaten direk bize dokunur bu kişilerin de burada veya bu sektör de yeri olmamalı bence.

burada bende kampanyaydı suydu buydu duyuruları yapmıyorum yani en agır uygulama bile gelse benim açımdan sorun olmaz