şuan aynı sorun benim müşterilerimden birinde var toplist yasak dedim ok dedi kaldırdı ama bir kere saga sola linkleri yayılmış var olmayan linkler hala sorgulanıyor ve suan apache yi iyice kastı CPU % 300 leri buldu gece bugun biraz yavasladı benim yetkim olsa suan aynı durumu bende yaparım o kişinin domaini xxxx bir yere yönlendirirm veya direk hesabı silerim. işlemcinin yandıgını veya daha büyük donanımsal sorun oldugunu düşünün belli olmaz ama hdd nin zarar gördügünü ve tüm hdd nin gittigini düşünün tüm veriler 0 lanır buda bizim bittigimiz an demek olur. ne yazık ki ülkemizdeki kullanıcılar ve müşteriler yeteri kadar bilinçli degil bir işe kalkışıyorlar ellerinde sermaye yok veya kendi serverlarını almıyorlar shared hostlarda iş yapmaya kalkıyorlar sonrada durum bu şekillere dönüşüyor ne diyim bence kendinizi ortada ki çizgi de tutun ve kafanızı bir sağ bir sol tarafa bakın iki tarafında ne kadar madur ve çaresiz oldugunu görürsünüz
yazdıklarınıza tamamen katılıyorum Kaan Bey.İlk cümlenizdeki olay bizimde başımıza geldi.Siteyi kaldırsanız bize ns'lerin servera resolve edilmesi apacheyi kitlemek için yetiyor.