Selamlar;

Yine akşam akşam bir konuya daha yorum getiriyorum

Bu arkadaş kb.com.tr den bir hizmet almış Akın bey gilden ama anlaşamamışlar veya bir problem çıkmış Akın beyden geri ödeme istemiş bu arkadaşta ogün bana geldi vps istiyorum diye neyse anlaştık 45 YTL'lik bir vps paketi için sonra 30 YTL göndereceğim dedi kalanıda hafta içindemi dedi öyle birşey neyse baktım hesabımda 30 YTL var gönderen Kar Bilişim yazıyor hemen bende Akın beye sordum geri ödeme yaptım senin hesap bilgilerini vermiş sanırım dedi okey dedim. Arkadaş benden 256lık vps paketi aldı sunucudan otomatik radyo yayını yapacağım dedi ve pleskte olacak dedi tamam dedim ama şunuda kendisine belirttim vps 256 ramlik bir vps hem plesk çalışacak, hem shoutcast server çalışacak, hemde winamp çalışacak kasabilir dedim kendiside olsun dedi neyse daha sonra sunucusu kasıyormuş kendisi öyle dedi sonra sunucusuna bi girdim MSN Messenger kurulu ve otomatik oturum açmalı şeklinde konumlanmış onun yanında LimeWare açık biliyorsunuz ne proğramı olduğu, onun yanında plesk çalışmakta, onun yanında winamp çalışmakta ve shoutcast radyo server çalışmakta sizcede 256 ramlik bir vpsn kasması normal değilmi içinde pleskte var?

Neyse ayrıca nod 32 kurdum tarattım içi virüsten geçilmiyor içinde mp3 var çoğuda virüslü yada sonradan kapmış neyse ben mp3leri bi yana yedekledim plesktende yedek aldım vpsyi tekrar kurdum arkadaş ben geri ödeme istiyorum bu vps takılıyor dedi neyse tamam dedim 21 gün içinde geri ödemeniz hesabınıza aktarılır diye belirttim. Aradan 1 hafta geçti ben tekrar vps istiyorum dedi tamam dedim paketleri tekrar belirttim önceki stoklarda amd 2600 vardı onlarda tükendi ve aldığında kampanya vardı. Yeni gelen stoklar P4 3.20 neyse fiyat belirttim neyse aradan zaman geçti sonra geldi o bize çok tuzlu olur dedi, sen bana reseller fiyatı çıkar neyse onuda çıkardık sonra tekrar geldi radyo fiyatları ne dedi kişi kapasitesini sordum 128 dedi ve fiyat verdim tamam dedi sonra sen bana hem reseller hem radyo hosting paketi ver dedi neyse sonra tekrar karar değiştirdi tek radyo hosting paketi istedi neyse tamam açacağım dedim sonra internetim gitti benim neyse geldiğimdede radyosunu kurdum bilgileri verdim e ben istemiyorum dedi ben size yazdığımda bana yanıt vermiyorsunuz dedi bende dedimki msn profilim çevrim içiyken yanıt veririm ama öğle yemeği, yada dışarıda konumundaysa veremem zaten yokumdur dedim neyse kalsın dedi ödemeyi istiyorum dedi sonra tamam dedim öyle kaldı ödemesini yapıcaz.

Ama şu var kendisi dedicated aldım demiş vps parasını tam şekliyle ödemedi nasıl dedicated aldı acaba? VPS tuzlu gelirken ona dedicated tuzlu gelmemişmi acaba bunu merak ediyorum.

Neyse saygılar