Gangstamonu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam klavye başından yorum yapmayalım belki macı da izlemedin...

Maçı izle pozisyonlara bak yine aynı fikirdeyim de.

Biz sallıyoruz hakemlere dimi 9 net penaltı verilmmiş ve gecen hafta haklı bi penaltı kazandık ordan biri cıktı senaryo yazılmıs oynanıyor dedi.Alın bu tiyatro yu izleyin yazık!
1. Ali Koç un dediği tek birşeye katılıyorum oda bugün bize yarın sizin başınıza gelir kısmı.. Bunu ellerle gol atarkende deseydiler hak verebilirdim. Herkes hakemlere yüklenirken olabilir bunlar sonderece normaldir diyenler nerede şimdi dün bizeydi. Dün yapacaklardı bu açıklamaları ki takdir alacaklardı.

2. Bakinin golü bana göre gerçekten goldür pozisyonu tekrar incelerseniz (yavaşlatılmış halinide izledim maçıda izledim) top ekrana girdiği anda baki havada .. e havada olan bi tarafa doğru giden elbet yere düşecek geleceği yerde belli. Kaleci topu aldı vucuduna yaklaştırmak yerine kolları açık vaziyetteykdi bakide düşerken sırtıyla çarptı topa bir el kol haraketi yapmadı. Ordaki tiyatro kalecinin yaptığı olaydır. Topu kaçırınca önce üzülüyor sonrada suratını tutup yatıyor ki olayla suratının bir alakasıda yok. Bakide duraklamadan gol oldu diye koşsaydı yan hakemde golü verirdi adamda haklı olarak kendisi gole inanmıyor diye vermedi.

3. de bence bakinin ilk sarı kartı yanlış ama tuncaya yaptığı 2. sarı değil direk kırmızı olmalıydı. Aynı şekilde ali tandoğan a atılan o tekme direk hastanelik eder adamı oda direk kırmızı olmalıydı kart bile verilmedi.

4. Baki atılsa bile fenerbahçenin tur atlayacağının garantisi yoktu. Bugün Milli takımında defansını beşiktaşlılar toparlıyor. Chelsea maçında 90 dakika kalede baskı gören ve gol yemedi şimdiye kadar hiçbir takım beşiktaşa okadar bir baskı kuramadı bunuda düşünmek lazım.

5. Ortada bir tiyatro varsa finalinde de aziz yıldırım istifa eder bu sefer kimi inandırır oda tartışılır. Akıl var mantık var lig maçlarınızı seyredin önce takımınız oynayamıyor 2 maç iyi oynayınca hakemlere yüklenmenin anlamı ne hakemler sizi kesecek olsa bunu çoktan yaparlardı aralarında 10 puan öndeki takıma 5 tane kırmızı kart bile gösterebilecek (Ali koç deyimiyle)tetikciler var..