Anlıyorum ama sunuda bilmeni istiyorum sonucta biz aramıza yeni biri geldiginde onu kötülemek için yazı yazmıyoruz sadece hatalarını sitesinde olan acıkları yazıyoruz gördüklerimizi söylüyoruz bugune kadar hostbank olsun yada bu forumda bayadır olan baska arkadasların yaptıgı yorumlar olsun hepsi yeni gelenleri bu forumda barındırmamak için yada bu piyasa kendilerine kalsın diye yazmıyorlar sadece gorduklerini söyluyorlar cunku bu forumdan cok insan gelip gecmiş artık anlıyolar adamlar neyin ne oldugunu onun için bence gordugun hataları sende yaz bana dokunmayan yılan bin yasasın deme o yılan sana 90 yıl dokunmaz ama bi defa sokar o zaman senin içinde ii olmaz neyse yeni baslayan arkadaslara tavsiyem illa firma olmak sart degil işinizi adam akıllı yapın zamanında yapın hersey kendiliginden olucaktır..
O zaman rütbelerini bilipte hareket etsinler çektiği pm hiç hoş değil...Vay efendim reselleriz hala zoruma gidiyor kendisini başkalarına benzetmesin önce piyasayı araştırsın kimler piyasada yer edinmiş kimler edinmemiş onu öğrensin daha sonra gelip forumlarda millete çatsın.