Biraz eski bir konu ancak yine de aramalarda çıktığı için bazı konulara açıklık getireyim.
Ben Labina ile yaklaşık 7 aydır çalışıyorum. Kendilerinden host almadan önce Kızılay'daki bürolarına gidip görmek istedim. Şirket çalışanları ve sahibi ile görüştüm, herşeyden önce insan olarak çok kaliteliler.
Ben reseller kullanıyorum, teknik desteklerine çok ihtiyaç duymadım. Zaten herhangi bir çalışma olduğunda sizi bilgilendiriyorlar. Sunucuları oldukça hızlı, eski hosting firmalarında yaşadığım hiçbir sor8unu Labinada görmedim.
Ücreti her ay elden öderim, zira muhakkak çay kahve ikram ederler, sohbet ederler. Çok yoğunuz demezler, her daim gülerler.
Telefonlarındaki desteklerine şahit oldum, tamamiyle kullanıcı, hatta site kodlama hatalarına bile yardımcı oluyorlar ellerinden geldikçe. Hiç of aman demiyorlar.
Fiyatlarının muadillerine göre pahalı olduğunun ben de farkındayım ancak bunca saydığım şey için başka bir yerden hizmet almak mantıklı mı sizce? Ben herşeyden önce insani ilişkilere önem veririm, hizmet kalitesine önem veririm. Bunları Labina'da buluyorum.