görüşleriniz için teşekkürler

ogame tarzında diyorum ama age of empires ı baz alarak yaptım. zaten ileride en çok kullanabileceğim özellik bu oldu ırk ekleme işlemleri sadece ırk resimleri bulmaya bakıyor. ilk server i test amaçlı tek ırk+tek ülke kullanılabilir olarak açıp tutarsa eğer 2. 3. serverlarda yeni ırklar ekleyerek devam edecek.. ogame e göre çok fazla keyifli yanlarıda var (ittifak bazında). eksik yanlarıda var.

herkeze özel dosyalar yaptım XhanDros gereksiz yazıların tümü onlarda tutuluyor hersayfada sorgu göndermiyor. 17000 kullanıcıya göre ayarladım.
sanırım test serveri açmadan ne desek boş olacak şunun son hazırlıklarını bitireyim kendi testlerimi yapayım daha sonra hemen 1 serverda deneme sürüşü olacak.

birde domain meselesi var [ kotu.net ] domainini kullanmayı planlıyorum akılda kalıcı olması bakımından bilerek kullanmadığım domainlerden bu iş için saklıyordum.