Merhaba,
Hemen Paylaş! dosya paylaşım sistemi PCnet dergisi Ocak sayısında ve 01.09.2006 tarihli Radikal Gazetesi gazetesinde tanıtılmıştır.
Ayrıca mevcut dosya sunucu sayısı 15'e yükseltilerek daha yüksek upload/download hızı sağlanmaya çalışılmaktadır.
Verdiğiniz destek için çok teşekkür ederiz.
sanalkentler adlı üyeden alıntı:
Şimdiki kalitesini koruduğu sürece mükemmel bir proje.
İlerleyen zamanlarda daha da gelişeceğini düşünüyorum.
Tebrikler.
Çok teşekkürler. Şimdiki kalitesini koruyup, daha da kaliteli hale getirmek için çalışmalar yapıyoruz.
HoBaa adlı üyeden alıntı:
ingilizcede yapın bence dünya çapında bir sistem olsun.
ben cok begenıyorum.Bir kez dahi kullanmadım,kullanmamda yanı oraya işim duşmuyor ama ben bu tarz projelerı daımı desteklerım.hatta hostbul blogada tanıtımınızı yayınlamıştım.
başarılar.zor iş gercekten ozellıkle sağlayıcı makınalar (dedicated)kısmı..umarım bu sebepten dolayı bir gun kapanmaz.
Yakın bir zamanda ingilizce bölümünü aktif etmeyi düşünüyoruz. İlginiz için teşekkürler. Hostbul Blog'ta yayınladığınız tanıtım metni için de ayrıca teşekkür ediyoruz.
BerkeSandal adlı üyeden alıntı:
Tebrik ediyorum elmasgunes siten PCnet Ocak sayısında Güzel bir yer buldu. Upload servislerinin karşılaştırıldığı o listede bir Türk sitesinin açık ara önde olması beni fazlasıyla sevindirdi.
Umarım işiniz hep rast gider ve hemenpaylas Dünya çapında bir serviz olur
Çok teşekkürler. PCnet ekibi tarafından yapılan değerlendirmelere göre, yabancı alternatiflere karşı güçlü bir site. Bu çizgide devam ettirmek için elimizden geleni yapıyoruz.