Merhaba Arkadaşlar,

İçinizden bilenler olabilir ancak yine sunuyorum. SardesNET adlı bir firma vardı manisada ticaret yapan.

Geçen sene kendilerinden ResellerClub'daki bayiliklerinden bir alt bayilik açtırarak birkaç domain almıştım. Ancak zaman sonra SardesNET kapandı.

Murat ÇELİKKOL denilen bir adamdı bu SardesNET'in sahibi. Adamdan domainlerimi istemek için hemen mail adreslerine mail attım. Ancak ne ses var ne bir cevap???

Daha sonra bir arkadaşım kendisine ulaşmış. sardesnet@gmail.com adlı adresle irtibat kurmaya çalıştım. Kendisi bu işi bıraktığını söyleyerek henüz 6 ayı olan domainlerim için benden hepsi için aktarım ücretini bahane ederek domain sayısı X 25 YTL istedi. Bende önemli olan 2 domainim için para yatıracaktım...

Daha sonra Behçet Can diye birisi çıktı ortaya. Aslen o da SardesNET in çalışanıydı. Meğer SardesNET in bayiliği de Behçet Can'ın bir alt bayiliğiymiş.

Durum böyle olunca Behçet Can domainleri parasız vereceğini ve istediğim bir ResellerClub bayiliğine aktaracağını söyledi. Aktarmasını istediğimde adam ortadan kayboldu??

Şimdi Behçet CAN'ı arıyoruz fellik fellik? Kendisi izmirdeymiş. Birkaç domainim var dediğim gibi, ve süreleri bitmek üzere...

Ne yapmam gerekiyor bileniniz varsa bilgilendirebilirse sevinirim.

Saygılarımla,