Yahu site açmanın hiçbir yeri kötü olamaz zaten. Sen site açıp ermeni soykırımını savunsan da yaptığın işe kötü demem. Siteler açılabilir. Tabiki senin söylediklerine de ihtiyaç var. Bunlar da yapılmalı.

Bir çekincem de Çanakkale Savaşı'nda. Çanakkale Savaşı kazandığım en büyük zafer falan değildir. Bir savunma savaşıdır. Sanki bu savaş gavur ülkelerinin bizi sömürmek için çıkardıkları yoktan bir savaşmış gibi gösteriliyor. Yahu sen günahsız odessa sahilindeki gemilere osmanlı bayrağı çek sebepsiz yere bombala. Sonra adam sana n'oluyoruz demesin. Çanakkale Zaferi önemli bir zaferdir ancak. Bize bu savaşı açmakta İtilaf devletleri bence son derece haklıydı. Biz yaptığımız hainliği bir şekilde askerimizin kahramanlığı ve imanı ile kotardık. Şimdi bi iki embesil çıkıp vatan millet sakarya allah allah allah.... falan demesin. Ne demek istediğimi anlatabiliyorum umarım.
Bazı şeyleri savunuyoruz ama altında bir mesnet yok.

Geçende bir internet cafeye gittim arkadaşımındır. Baktım neşet ertaş dinliyor türkü dinliyor. Ben de sevmem. Soul jazz blues dinlerim. Takılarak "oğlum geliş lan biraz hala türkü dinliyon" dedim.

Bana bu bizim kültürümüz yozlaşmadık zav zuv gak guk.. etti.
Ben espri yapmış olmama rağmen bir an düşündüm "doğru söylüyor" dedim ve devam ederek "ee sen türkü dinliyorsun ben blues bunun seni daha üstün kılmasının sebebi nedir?" dedim. Sustu. Gerçekten de kültüre sahip çıkıyor türkü dinliyordu fakat bunun ona ne gibi bir getirisi olabileceği üzeirne hiç düşünmemiş. "Kültür yozlaşmasını önlemek iyidir" doktrinini bir yerden duymuş. Ama doğruluğu üzerine düşünmemiş. Doğrudur tabiki fakat yine de bazı şeylerin üzerine düşünerek onları uygulamak lazım.