deli_dana adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
joomla kullan joomla nın eklenti themeleri bundan daha güzeldir ve herşeyi html yerine admin panelinden yapma kolaylığı sağlar.
joomlada açık olduğunu söylediler ondan kurmadım yoksa joomla klas

HQoTB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk sitelerimden birisi cep telefonları içindi, Cep Kutusu .com bilen bilir. Günlük 20.000 hit vardı. Fakat o zamanlar mambo kullanmıştım. ve o zamanki imkanlarımla bu kadar hite BW dayandıramayıp kapatmıştım. Birinin sponsor olacağını düşünemeyerekten

Neyse eleştirilerim şunlar, eğer 1ytl lik site yapmayacaksan, cebini sıkıp güzel bir host paketine geçeceksin. İleride büyütürüm değil!

Joomla kullanacaksın. HTML seni patlatır.

Grafik konusunda Aqua ol. Paint ile iş yapılmaz. Arkadaşların veya para ile tutacağın editörlerin eline dosyaları paylaştır. Herbiri bir köşeden eklesin.

en son diyeceğim, zirveyi düşünüyorsan, o siteni bir yerlerde tanıtma ve illegal içerikden uzak dur.

Kolay gelsin.
hostum o kadar da dandik değil yaw 25gb bw şimdilik yeter galiba son cümlende illegal içerikten uzak dur demişssin bir çoğunu büyük cep forumlarından topladım ( cepforum guduwap ... ) onlara yapılan en büyük uyarı gameloft oyunlarıydı onlarıda uyarı gelince kaldırırız sorun değil bu arada cep kutusunu kullanmayı düşünüyor musun ? ilgilenebilirim de