bian kendimi amerikada yaşıyorum sandım. Kenan noluyomuş bizede söylesene
Kendi çapında dalga geçiyorsun ama kazın ayağı öyle değil.
Yaklaşık 3 sene evvel 75 000 üyeli bir kv forumumuz vardı tabi piyasada şimdi olduğu gibi bir dünya site vardı kv ile alakalı Bir anda bir karar alındı denildiki artık bu dakikadan sonra full bölüm veren tüm siteler hiç vakit kaybetmeden kapanacak buradaki çok kişi hatırlar o günleri.Bişey olmaz sallıyorlar diyenlerde oldu.Çok değil 48 saat felan geçti geçmedi adminlerin kişisel maillerine resmi uyarı mailleri düştü.Bir kopyası hala mail adresimde duruyor istersen gösteririm sana.Bırak full bölüm vermeyi bir site vardı kvgame.com kurtlar vadisi online oyunu oynanıyordu içinde resim yoktu bölüm yoktu adminin iyi kasması sonucu kendi yazdığı online bir oyundu isminde sadece kv olduğu için o bile avukatlarla karşı karşıya kaldı.Daha sonrasında Pana film avukatı ile yaterince muhattap oldum kendisinin bana söyşediği tek bir lafı aktarayım istersek site içindeki 3 harf bile yeter istediğimiz yaptırımı yapmak için.Bedava domain bedava hostlu siteler dahi kapatıldı onların dahi adminlerine ulaşıldı.Akabinde kv sitesi açmak isteyenlere pana filmden izin alma şartı getirildi.Bir numara verildiistek yapanlara tabiki belli bilgileri vermek gerekiyordu pana filme aytrıca bir ikide tahahütte bulunmak gerekiyordu.Belki yaşın tutmuyor hatırlamıyorsun bunları ama olsun mühim olan öğrenmek bilmemek ayıp değil .Bunlar yaşandı ne şehir efsanesi nede amerikadan filminden alınmış sahneler.
Full bölüm vermekte sorun çıkmasa ilk verecek olan ben olurdum emin ol elimde hayvan gibi sunucu var istemediğim kadar hdd ve sınırsız bw.Sence neden vermiyorum azcık düşün zorla kendini hadi.Yaş 27 tecrübeliyiz.
bakınız tecrübe :İnsanın hayatı boyunca yediği kazıklar bütünü.