cahveci adlı üyeden alıntı:
Valla ben tr nin bir cok yerini hatta dağ köylerini bile gezdim bizim insanımız resmen gösteriş meraklısı ve en fakir mahalle diye tabir ettiğimiz sokaklar bile arabadan gecilmiyor dağ köylerindede cok insan gördüm ayağında lastik ayakkabı yırtık giysiler ama her nedense ceblerinde sigara ve lüks cep telefonları vardı gelelim kredi kartı vakasına tr nin yuzde 90 ında bu sorun var yurtdısında cok az insan yanında nakit para taşır ve orda 100 usd cıkardıgın zaman insanın gözünün içine bakar ve sasırırlar cogunlukla kredi kartı kullanırlar ama bizim insanımız gibi olmayan parayı değil aldıkları para kadar harcarlar ve tel parası dahi buradan yatırılır bu yuzden insanlar zor duruma düşmektedir ben bankalara kızmıyorum bu yuzden suclu olan faiz işleten onlar ama bunu harcama yaparken hepimiz biliyoruz ve bu sartları kabullenip kullanıyoruz bu kartları.
ülkemizde hal olması gereken insanların kendini oldugu gibi kabullenmesi ve gösteriş merakının bir an önce giderilmesi ve gene idda ediyorum ülkemiz kadar zengin bir ülke oldugunu düşünmüyorum
Üstelik daha yeni haberlerde seyrettik. Adam yemesinden kısıp gidip piyango bileti alıyordu. Bizde herkes lüks düşkünü. Hep dah fazla hep daha fazla olsun istiyorlar.