Siteye girdiğimde aşağıdaki yazı ile karşılaştım. Eğer gerçekten Kapatma Nedeni: Emule, Kazaa Vb. Programların Dağıtımı... ise çok komik bir neden. Çünkü bu güne kadar kazaa emule gibi programlara binlerce dava açıldı ama hiçbiri şu ana kadar kapatılmadı. Ben burda forumtr yi savunmuyorum ama o zaman bu forumda bile rapid linkleriyle mp3 paylaşımı yapıyorduk. O zaman bu sitelerde mi kapatılacak ? O zaman halimiz çin'e mi dönsün ? Ve üstelik bir kişinin bilmem kaç yol emek verdiği bi şeyi kapatmak veya yoketmek bu kadar zor kolay mı diye kendime soruyorum. Bugün bunlara yarın bize bunuda unutmamak lazım.

Bence sadece müyap gösteri peşinde. Nasıl şarkıcılar kendi menfaatleri olduğu zaman topluca meclise gittiler. Acaba bi işsizlik için toplu halde giderlermiydi acaba ? Bunları biz yücelttik poh pohladık. Tabiki şimdi sonucu çekeceğiz.

http://www.forumtrportal.com Ana sayfa Alıntı

Alıntı
Özrü Kabahatinden Büyük
Rezaletin Son Perdesi, Müyap Avukatından Açıklama:
Kapatma Nedeni: Emule, Kazaa Vb. Programların Dağıtımı...
Bu Programlar Tüm Dünyada Yasal
Türkiyeyi Muz Cumhuriyetinden beter duruma düşürenler utanmıyor mu?

Madem kapatacaksınız, önce BÖLÜCÜ ÖRGÜT SİTELERİNİ KAPATIN!
Dünyada Bile Ön Sıralarda Yer Alan Büyük TÜRK sitelerini değil!
BÖLÜCÜ ÖRGÜT SİTELERİ AÇIK, Siz sudan nedenlerden bizi kapatın
Siz En Totaliter Ülkenin Yapmadığını Yapın, Siteleri Yasaklayın!!!
Ondan Sonra Avrupa Birliği Bizi Niye Almıyor Diye Ağlayın!!!

Yine bir bayram arifesi yine başka bir hamaset..
Hiç bir totaliter ülkede olmayan internet sitesi yasakları ülkemizde maalesef...
Üstelik suçlu, suçsuz demeden, tutturabildiğine...
Müyap'ın uyardığı sitelerden mp3 linklerini kaldıran ilk site forumtr...
Ona rağmen kapanan site forumtr...
O zaman niye uyarı gönderiyorsunuz?
Dikkat ederseniz sadece mp3 linkleri vardı, dosya yayını hiçbir zaman olmadı.
Dünyada sadece link yayınladığı için ceza alan, hem de linkleri de çıkardığı halde,
hem de bu kadar büyük bir ceza alan hiçbir site yok.
Dünden itibaren foruma giren bazı kişilere:
T.C. İstanbul 2. Sulh Ceza Mahkemesinin 12.12.2005 tarih ve 2005/1743 Müt. Sayılı kararına istinaden bu internet sitesine erişim engellenmektedir.
Uyarısı gelmektedir, yakında herkese aynı uyarı gelebilir.
Problem halledilemezse www.forumtrportal.com adresindeyiz bundan sonra not ediniz.

Kanun Dinlemeyen Müyap İletişim: muyap@mu-yap.org

Faşist Ülkelerde Olmayan Uygulamalar Yapan Telekom İletişim: bkm_basin@turktelekom.com.tr
Telekomun Tüm Birimlerinin Mailleri: http://www.telekom.gov.tr/webtech/de...p?sayfa_id=216

Basından bazı emailler vereceğiz, bu emaillere ve siz de tanıdığınız güvendiğiniz yazarlara email gönderebilirsiniz: yurtsan@hurriyet.com.tr hulkicevizoglu@cevizkabugu.com.tr mektup@hurriyet.com.tr info@internethaber.com info@turk.internet.com m.asik@milliyet.com.tr tubakyol@yahoo.com

Not: Tek etkilenen forumtr değil, birçok site de yasaklıymış, kendi isimlerinin yazılmasını istemiyorlar. Görüldüğü gibi yasaklanan siteler de korkuyor, forumtr yanlız, forumtr savaşacak onlar bakacak, dava kazanılırsa onlar da yararlanacak.