flashby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam arkadaslar yazılarınızı okudumda bir sorum olacaktı sizlere, benimde google adsense hesabım var ve ocak ayından bu yana hiç ödeme almadım, daha doğrusu mart ayında başladım tam olarak reklam yayınına, ocak ayından 30 $ şubat ayından 25 $ mart ayından 750 $ ım var ve bana yollanan pini girip hesap dogrulamasını yaptım 8 marta kadar, ama test odenesini ayın 14-15 cumartesi pazara denk geldiği için ayın 16 sında test odemesini doğruladım. acaba ben nisan ayının sonundamı alacagım parayı yoksa mayısamı erteleyecekler test ödemesini ayın 16 sında girdiğim için. bu konuda bana bilgi verirseniz çok memnun olurum arkadaslar, aranızda yeniyim hepinize adsense da başarılar dilerim.
büyük ihtimal alırsın ama sen yınede bi maıl at google a derim.alıp almayacagını onlar belırlıyolar sonucta aynı olayda benım basıma geldı ama ben aktıf etmeyı unutmustum hesabı maıl attım ama attıktan sona hatamı anladım ve sorun ortadan kalktı ve bu tarıhte 16 sıydı.gelen maılde de buay parayı alacagımı soyluyodu.özet olarak alırsın dıyorum