Benim sinirim bozuldu ama artık bireysel düşünmeyin daha önce kapanan sitelerde diğer arkadaşlarında sitesi vardı.. Yani olay artık kabak tadı verdi.. Bende artık ne olursa olsun dedim sitemde mp3 yok şu anda.. Tüm ilgili bölümler silindi kaldırıldı.. Yazı için Mu-Yaptan tepki alır mı bilmiyorum ama aşağıdakiyazıyı yayınladım sitemde..

Açılımı ile Mü-zik Yapımcıları Meslek Birliği.. Sanatçıların haklarını emeklerini koruyorlar (!!)

Tatlısesler, Gencebaylar, Hakan Pekerler cd ve kasetlerini duygu yüküyle alan yurdum insanının hayal bile edemeyeceği lüks içinde yaşıyorlar. Bu insanları biz göklere çıkartık. Biz bu hale getirdik.. Ceplerimizdeki parayı 3 kuruşluk cd ve kasetleri fahiş fiyatlarla satarken yani çalarken iyiydi... Teknoloji onlara sırt döndü . Bilgisayarlar mp3 ler çıktı. Şimdi onlar bu işleri karşılıksız yapanlara hırsız diyorlar. Televizyonlardan ara sıra da tehdit ediyorlar müziği bırakırız diye. ALLAHINIZI severseniz bırakın... Öz müziğimize dönelim. Kültür yozlaşmasının en büyük faktörü bunlar değilmi ?

*NEREMİ NEREMİ
*BAYIRA KARŞI YATIR BENİ TIRMALA BENİ KAŞI BENİ
*BANDIRA BANDIRA YE BENİ

sözlerini yazmaya utandığım daha bir çok şarkılar sizlerin eseri değilmi?

Bu milletin ve Cumhuriyetin en büyük birikimi TELEKOM halkın elinden çalınıp satılırken nerdeydiniz? Daha lüks yaşantı, daha ahlaksız ilişkiler için paraya ihtiyacınız var değilmi? Ben artık ne tek bir kaset ne tek bir cd alırım ne de tek bir konsere giderim... Belki bu işlerden biraz olsun Vazgeçerlerde meydan adam gibi bu milletin özü olan eserleri yorumlayanlara kalır. Zaten o güzel insanların bu konuda şikayeti ve mağduriyetleri yok....

Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur!!
Ama Türk'ü Türk'ten başkada yıkan yoktur...
Tarih bunu göstermiştir..
Ve göstermeye devam ediyor!!

Mu-Yap yine birçok siteyi kapama kararı aldı ve uygulamaya kondu... En acısıda bugüne kadar kapanan sitelerin içinde mp3 ile alakalı olmayanlarda var... Ancak çoğu webmasterın maddi durumu bu insanlar kadar iyi olmadığı için mahkemeye gidemiyor ve yenilgiyi kabulleniyor.. Yıllarca emek verdiği eseri bir anda yok oluyor tek yapabildiği ise izlemek.. Ama doğru ya şarkıcıların maddi durumu çok kötü.. Açlıktan olmak üzereler.. Bizim paralarımızla ağa oldular bizim paramızla bizim özgürlüğümüzü kısıtlıyorlar..

Not : Yazı ayrı ayrı kişilerin yazıları derlenerek daha sonra da benbim tarafımdan ekneltiler ve değişiklikler yapılarak oluşturulmuştur..